SOUPS & SALADS FOODBAR

SOUPS & SALADS FOODBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soups & Salads Foodbar. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 23:33 Heerlijk gegeten ondanks een foutje in de bezorging omdat het bij Thuisbezorgd al op de lijst was gezet wat niet de bedoeling was.. Kreeg ik eerst het verkeerde broodje eventjes gebeld en is hij het zelf nog op de fiets komen brengen superservice
14 aug 2022 om 21:05 De kippensoep was zeer flauw en de groenten erin helemaal rauw. De kippestukjes waren ook zeer droog. Je kunt het geen soep noemen. Daarnaast was de pulled chicken sandwich pittig zonder vermelding. Jammer...
5 aug 2022 om 22:32 Het eten was heerlijk en vers!
1 aug 2022 om 17:17 Smakelijk, maar kleine porties. Wel vers.
26 jul 2022 om 14:15 Super lekker !!! De chickenwrap is een aanrader. En de greenlifesmooty waauw super lekker
8 jul 2022 om 19:01 Het kater ontbijt is een leuk concept, maar broodje is alles behalve lekker als je een kater hebt. Soep wel lekker, maar wel erg weinig. Smoothie ook erg lekker.
29 jun 2022 om 19:58 Heerlijk broodje met sallade
29 jun 2022 om 19:05 Eten heerlijk, bezorging reuze snel
15 jun 2022 om 21:39 Superlekker, gezond, mooi op tijd bezorgd en vriendelijk aan de deur!
11 jun 2022 om 16:05 De soep was wat flauw in smaak en niet genoeg voor 2 personen; jammer dat we het niet wisten. Salade en de frietjes waren erg lekker
1 jun 2022 om 15:38 Super lekkere salade. Rijke smaak, niet een saaie hoop blaadjes sla.
15 mei 2022 om 20:18 We wilden het toch eerder laten komen maar kon thuisbezorgd op geen manier bereiken. Gelukkig kreeg ik wel contact met het restaurant zelf en mocht ik het eerder zelf ophalen. Het was echt heerlijk, vers, gezond iedereen was blij!